Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
2700 valgte bort "slaget i parken"En av verdens 50 peneste menn. Foto: Pressefoto
Michael W. Smith i Norge:

2700 valgte bort "slaget i parken"

Holmedahl, Andreas
2003-06-10
På tross av "musikkens dag" i Oslo og "slaget i parken" på TV var vel 2700 mennesker kommet til OKS for å høre Michael W. Smith. Og de fikk det de hadde kommet for.
Det skulle ta to timer fra dørene åpnet til kveldens hovedattraksjon kom på scenen: Én times venting og én times oppvarming av det nye norske talentet Siw Priscilla og amerikaneren Shaun Groves. Så, "endelig" var tiden inne... Til stormende jubel entret en av kristenmusikkens største navn scenen - ­mannen som har utgitt et titalls album, skrevet filmmusikk i Hollywood og som har blitt kåret til en av verdens 50 peneste menn. Han hadde lite å bevise.

Samme hva Michael W. Smith spilte, sang publikum med og applausen tordnet. Selv med et publikum som krevde så lite, leverte han varene. Michael har gjennom tidene utgitt veldig mye forskjellig og gav noen smakebiter av hver stil. Under konserten på OKS fokuserte han mest på de to siste platene; "Worship" og "Worship again", som er to lovsangsplater. Det førte også til at konserten lignet like mye på et lovsangsmøte som en konsert, og Michael sine appeller mellom sangene gjorde møtefølelsen enda sterkere. Budskapet hans var: "Gud elsker deg og vil være faren din, og det er ingenting du kan gjøre så han elsker deg mer eller mindre!"

Etter en drøy time med Michael W. Smith på scenen gikk konserten mot slutten, men publikumet på Kjeller ville ikke gi slipp på lovsangsstjernen og til slutt måtte Michael og bandet trå til med et ekstra nummer selv om han prinsipiellt var mot det.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone