Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
For gospelfansFoto: Øyvind Sætre, Voice of Joy
Voice of Joy:

For gospelfans

Tjellaug, Ane Bamle
2003-05-22
17. mai gav gospelkoret Voice of Joy ut sin første CD. Resultatet er en variert gospelskive med høy kvalitet, men uten det lille ekstra.
Voice of Joy’s debutplate er en samling gospellåter, alt fra rolige og stemningsfulle ballader, til frisk, svart gospel. Musikalsk holder plata et høyt nivå, og det er ikke tvil om det er mange dyktige sangere i koret. Noe av det som imponerer meg mest er antallet solister. Nesten halvparten av korets sangere synger solo, alle med et veldig høyt nivå.

Plata er variert i stilen, men inneholder kun gospel. Så hvis du ikke liker gospelmusikk, kan du styre unna med en gang. Er du derimot stor fan av gospelmusikk er dette noe for deg. Musikken er av høy kvalitet, og koret har stor stemmeprakt. Men plata skiller seg ikke videre ut fra andre gospelskiver jeg har hørt. Helt grei gospelcd, men uten det lille ekstra som gjør at den skiller seg ut fra de andre du har i hylla fra før av.

Liker du å høre gospelmusikk er dette en god investering. Voice of Joy har god variasjon og synger veldig bra. Personlig syns jeg cden var helt grei, fin musikk å høre på, men jeg er ikke mektig imponert. Koret synger reint og fint, men mangler det lille ekstra for å skille seg ut fra andre gospelkor.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone