Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Ungt band medTheElms - Truth, soul, rock & roll
Plateanmeldelse:

Ungt band med

The Elms - Truth, soul, rock & roll
Holmedahl, Andreas
2003-02-26
The Elms er et ungt band som allerede har rukket å gi ut en EP og to album. De har også rukket å endre stil, fra myk britpop til en retroversjon av 70-tallets britiskinspirerte rock i statene.
"Truth, soul, rock & roll" er helt klart mer rock & roll enn det er soul. Guttene greier å gjenskape den litt råe 70-talls sounden, og noen låter høres helt autentiske ut. Men utenom disse få er de fleste låtene påvirket sterkt av nyere musikk. Spesielt kan man finne trekk fra tidlig 90-tall og artister som Eagle-Eye Cherry og Lenny Krawitz i mange av låtene, samt noe inspirasjon fra dagens "new metal".

Låtmaterialet er variert nok til at den ikke blir kjedelig selv om så og si alle låtene slutter identisk og plata er det jeg vil kalle en lyttervennlig CD.

Noen få av låtene er litt vel enkle og jeg savner litt mer oppbygning i noen av dem. I tillegg har de en tendens til å stresse opp kompet på noen av de rolige låtene. Men det er ikke værre enn at vi kan leve med det. The Elms har en dyktig vokalist som passer godt til sjangeren, men som desverre synger veldig likt på de fleste av sangene.

Gruppa har greid å lage et album med trøkk og nostalgi uten av du tenker over at det er "kristenmusikk". Det er musikk som passer like godt på puben som på gutterommet, men som mangler en "hit" og det lille ekstra som får deg til å ta ut nettopp den CDen fra samlinga når du vil høre på noe.

Likevel er det en CD jeg kan anbefale for dem som liker det litt mer råe.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone