Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Vind - Even VågnesFoto: Roar Vestad
Plateanmeldelse:

Vind - Even Vågnes

En lovsangs CD
Holmedahl, Andreas
2003-01-07
Even har i 13 år vært lovsangsleder i Drammen Kristne Senter og har skrevet flere sanger som har blitt brukt i mange kristne sammenhenger. I februar kommer han med et nytt album under egen label og vi har fått noen smakebiter vi vil dele med deg!
Jeg blir litt overrasket i det den første sangen på singelen begynner. Det minner om D'Sound. Det er neppe en veldig feil assosiasjon heller, for på dette albumet er faktisk D'Sound bassist Johnny Sjo inne i bildet, og jeg får inntrykk av at han også har hatt noe med produksjonen å gjøre. Og Vågnes har også fått med seg flere "store navn" som trommisen til Secret Garden og gitaristen til Maria Mena.

Generelt er det musikalske nivået veldig høyt og arrangementene spennende og musikalsk sett nyskapende i lovsangssammenheng selv om oppbygningen i sangene er mye flatere enn det vi kjenner fra storheter som Michael W. Smith. Det vokale nivået er heller ikke godt nok til at det er verdt å sitte å høre på. Dette er ikke en CD du lar gå lenge på spilleren med mindre du prøver å lære deg en av sangene.

Jeg tviler ikke på at disse sangene vil bli brukt i lovsangssammenheng rundt om i landet på grunn av de enkle melodiene og dype tekstene. Til allemannsbruk blir CDen derimot for kjedelig og den svake vokalen gjør dette til en CD du nødvendigvis ikke trenger å løpe og kjøpe med mindre du er lovsangsleder.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone