Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Norges beste deathmetalband?Extol - "Undeceived"
Extol -

Norges beste deathmetalband?

Valborgland, Stian
2002-12-11
Extol går under tilnavnet "Allmighty Extol" - og det med god grunn! Denne skiva er rett og slett et mesterverk, i tillegg til fullengderen Burial som bandet gav ut via Endtime Productions i 1998. Undeceived er beviset på at de fortjener tilnavnet sitt.
Mange vil sammenligne Extol med sekulære band som Meshuggah og Death, men i "de allmektiges" komposisjoner finner man også klassisk inspirasjon, da rettet mest mot legendariske Grieg. Undeceived inneholder aggresivitet, brutalitet, men har også fine melodiøse riff.

CDen starter opp med tittelsangen, klassisk lignende musikk som intro, før støymaskinen hamrer løs! Sangen forteller om ei jente som får en demon inn på rommet sitt om natten, men ender med at Jesus vinner over det onde.

"Inferno" er dette albumets mest brutale låt. Denne sangen er blant denne CDens standouts. På denne utgivelsen finner man også to ekstra sanger, som før første gang ble utgitt i fjor sommer med egen "Paralysis". Disse sangene er to virkelige killere, i tillegg til sanger som "Ember" med nyanser fra Dream Theater, i tillegg til "Of Light And Shade" og "Renewal".

Dette albumet bærer preg av sterke tekster, med mye fokus på Den Hellige Ånd, som sangen "Ember" handler om. Tekstene omhandler også hva Gud har gjort for oss som syndige mennesker, som gjør at vi kan hvile i Hans armer.

Dette er det hittil beste albumet av metalkongene, som av enkelte musikkanmeldere kalles norges nest beste deathmetalband.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone