Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Søte Maria Solheim på ClubScenenFoto: Arkivfoto, Johannes Holmedahl
Skjærgårds Music & Mission festival

Søte Maria Solheim på ClubScenen

Holmedahl, Andreas
2002-07-04
Årets største stjerne, sett med norske ikke-kristne øyne, er helt klart Maria Solheim. Tirsdag spilte hun intimkonsert på ClubScenen.
30 minutter før hun entret scenen var det fullt, og flere, inkludert undertegnede, kom ikke inn. Likevel ble det etterhvert så varmt og klamt i salen så få holdt ut og gav plassen til de mange ventende utenfor.

Maria Solheim har en myk og behagelig stemme og spiller tilsvarende musikk. Hun serverer rolige popbalader slik vi forventer av søte, små nordlandsjenter med gitar. Likevel er Maria mye mer moden og langt mindre kommersiell i utrykket enn for eksempel Lene Marlin og andre det er naturlig å sammenligne henne med.

Maria Solheim eksperimenterer også mer med lydbildet og trekker inn noen elementer fra andre stilarter som for eksempel norsk folkemusikk.

På konserten presenterte Maria også noen låter med litt mer "trøkk" og tempo, blant annet "Ice Man" som kommer på hennes neste plate. Men denne typen musikk kler desverre ikke stemmen hennes så godt og bryter med resten av stilen.

Et engasjert publikum gav konserten ett veldig løft. Maria Solheim har på kort tid skaffet seg noen dedikerte fans, og stemningen i konsertlokalene var høy, spesiellt blandt de som greide å holde ut hele konserten. At hiten "Lady of my life" fra debut albumet ble en allsang sier sitt.

For å sitere en tilhører: "Jeg blir så forelska av den stemmen!"

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone