Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Soul Childrens lansering av "Shine"Oslo Soul Childrens nye CD "Shine" er vanvittig kul og sjarmerende. Du har aldri hørt et "barnekor" som dette.

Soul Childrens lansering av "Shine"

- Barnekor du liksom...
Holmedahl, Johannes
2002-06-20
Oslo Soul Childrens lansering av deres nye CD "Shine" 19. juni ble et vanvittig show i Storsalen i Oslo. Få hadde vel ventet seg å høre noe som dette fra et "barnekor".
Endelig et "barnekor" som det virkelig er verdt å høre på. Proffe solister, moderne gospel og soulmusikk, et engasjert kor og en farget rapper drepte alle myter om at korsang av barn er kjedelig eller lite rent. Det 1 1/2 år gamle HipHop/Gospel/Soul-koret for unge fikk taket til å reise seg i den gamle salen i Oslo.

Konsertet fikk bokstavlig talt en brakende start, med så høyt volum at halve salen hoppet. Deretter var det korets tur til å hoppe. Oslo Soul Childrens bevegelser var en viktig del av fremførelsen - og god innøvelse, samt spontan glede, gjorde showet voksent og langt fra barnslig. Bare sjarmerende.
Tittelsporet "Shine" er opprinnelig en Raze-låt. Nå kan Raze misunne dem for deres kule versjon.

Solistene var likevel det som overrasket mest. Sidemannens gåsehud (!) var et godt nok bevis på at Marte Nøst Odlands stemme gav flere enn undertegnede en god musikkopplevelse. Den ti år gamle jentas klare, vakre stemme gjorde sangen "Angel" til en av favorittene.

Variert reportoar
Tempoet på sangene gikk opp og ned. Rolige, pene ballader i det ene øyeblikket og heftige HipHop-låter i det andre. Dirigenten Ragnhild Hiis Ånestad har gjort en god jobb med å øve inn et variert reportoar. Og kvaliteten er så voksen og proffesjonell at du neppe vil tro det før du hører det selv.

Koret, som er for unge mellom ca 10 og 15 år, ble startet for 1 1/2 år siden da Ragnhild Hiis Ånestad, nåværende dirigent, hadde et sterkt ønske om å danne et kor for de som havner mellom barne- og ungdomskorene. Resultatet ble konseptet Soul Children, drevet av Acta - barn og unge i Normisjon, og er ment å skulle resultere i flere lignende kor rundtom i Norge. Oslo Soul Children er forhåpentligvis den første i en lang rekke.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone