Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Absolutt overkommeligEn helt overkommerlig Bibel
Knut Tveitereid:

Absolutt overkommelig

Tjellaug, Ane Bamle
2002-01-08
Har du 1 minutt til overs hver dag syns jeg absolutt at du skal bruke det minuttet på å lese dagens tekst i "En helt overkommelig Bibel". Det er verdt det.
En helt overkommelig Bibel ble skrevet for å gjøre Bibellesing litt lettere for oss vanlige folk. Vi som for det første ikke skjønner så veldig mye av det vi leser i Bibelen, og for det andre ikke vet helt hvor vi skal starte lesingen. Boka inneholder Bibelens beste avsnitt, viktigste personer og heftigste historier, og den begynner på skapelsen, og slutter med Johannes Åpenbaring. Den er bygd opp sånn at du først leser en eller flere Bibeltekster, og deretter kommer det en kommentar, forklaring, noe som får deg til å tenke eller noe lignende. Men det beste med hele boka er at dagens tekst kan leses på 1 minutt!

En helt overkommelig Bibel er en bok jeg kan anbefale på det sterkeste! Den gir deg ikke bare det viktigste i Bibelen, men den tar opp alle de temaene ungdom i dag er opptatt av eller lurer på: Vennskap, foreldre, sex, klær, kjærlighet, penger og cirka 359 andre? Og Bibelen er slettes ikke så treig som du kanskje tror! Gi den 1 minutt hver dag og du skifter kanskje mening etter hvert?

Har du 1 minutt om dagen du ikke bruker til noe spessielt? 1 usselt lite minutt? 60 små sekunder? Da har jeg et forslag til deg: Bruk det minuttet på å lese En helt overkommelig Bibel. Du kommer ikke til å angre på det!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone