Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.
Gospel for BoliviaMosaic Foto: Johannes Holmedahl
Mosaic:

Gospel for Bolivia

Holmedahl, Johannes
2000-05-03
Søndag 28. mai ble det holdt "misjonskonsert" i Storsalen i Oslo. Gospelkoret Mosaic opptredte til inntekt for Misjonsalliansens arbeid i Bolivia.
En "solist-konsert" ble vi lovet i begynnelsen av konserten. Og det fikk vi. Den ene solisten etter den andre sang seg hese med et sterkt levende kor i ryggen. Et kor som kunne by på rå urban gospel, med klare inspirasjoner fra soul og R&B. Mosaic sang med stor innlevelse for de godt over 700 lyttende publikumere.
Til tider viste koret hva de kunne. Og selv om koret det ene øyeblikket kunne høres ut som et dødt ten-sing kor og det andre OGC i toppform, satt publikum igjen med en positiv følelse etter konserten.
- Det tok skikkelig av mot slutten, mente Jorunn Stalleland. - Vanvittig bra.

Misjon
På konserten ble det samlet inn penger til Misjonsalliansens arbeid i Bolivia ved hjelp av kollekt og Amerikansk auksjon. Første halvdel ble avsluttet med sangen "Go tell it on the mountains", kombinert med lysbilder fra høylandet i Sør-Amerika. Sangen ble etterfulgt av at misjonær Tone Lindheim fortalte om arbeidet Misjonsalliansen gjør i Bolovia:
- Vi driver ikke U-hjelp for å kunne lure inn evangelisering. Det er nok at de som lider får hjelp til å reise seg - til å komme ut av slummen, fortalte hun til det unge publikumet. - Det er utrolig hvilket håp de har midt i elendigheten. Hver gang jeg ser noen som klarer å komme seg vekk fra fattigdommen, så er det en forsmak på det Gud har lovet skal skje.

Imponert
En av tilhørerne, Thomas Wilter (28), er veldig imponert over den utradisjonelle "misjonskvelden".
- Det er skikkelig bra med en kveld med trøkk til inntekt for misjonen. Jeg liker Misjonsalliansens måte å nå ut til ungdommer. De er målrettet og tenker helhetlig.
Og Wilter mener en konsert i Storsalen er krevende.
- Det unge publikumet er kresent - spesielt her i Storsalen. Men ungdom trenger å få høre om misjon, og dette var topp!
Gospel for Bolivia- En solist med permisjon tok turen til Storsalen for å fremføre en sang - noe hun gjorde med stil! Foto: Johannes Holmedahl

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone