Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Hvor står du?

,
2003-05-21
Av og til, en sjelden gang, setter jeg meg ned og tenker over livet mitt. Hva bruker jeg livet mitt til? Hva bruker jeg tiden min på? Hvorfor gjør jeg det jeg gjør? Hvordan er jeg mot medmenneskene mine?
Av og til gjør jeg dette. Tro det eller ei, men det er sant. Selv om jeg ”bare” er ungdom, så gjør jeg av og til dette. Du spør hvorfor? Fordi en dag for en god stund siden oppdaga jeg noe i Bibelen som fikk meg til å tenke meg om minst fire ganger.

I Matteus kapittel 25 stod det som fanget oppmerksomheten denne dagen, og som jeg har tenkt over flere ganger etter denne dagen. Jesus bruker her et bilde, og plasserer noen mennesker på den venstre siden av seg og resten på den høyre siden av seg.

De på den venstre siden var de som ikke tok i mot medmenneskene sine. De som avviste sine medmennesker i stedet for å hjelpe dem. De på den høyre siden var de som tok i mot og var gode mot medmenneskene sine, enten de var venner eller uvenner. De brydde seg, og de hadde mot nok til å vise gjennom livene sine at de brydde seg.

Så hva bruker jeg livet mitt til? Hva bruker jeg tiden min på? Hvorfor gjør jeg det jeg gjør? Hvordan er jeg mot medmenneskene mine? Står jeg på den venstre eller høyre siden?

Hvor står du? På den høyre eller den venstre siden? Hvor ønsker du å stå? En ting vet jeg helt sikkert. Jeg ønsker i hvert fall å være på den høyre siden.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone