Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Bønnesvar

,
2003-01-16
"Vær så snill, Gud, ikke la meg komme for sent," ba den lille gutten på vei til skolen.
Bønn. Det å be. Å prate med Gud. Det er helt spesielt, selv om det ikke alltid er like lett. Å sitte og prate ut i lufta, på en måte. Men det er bra. Følelsen som kommer på innsida etter at jeg har tatt en prat med Gud med det som opptar meg, det som bekymrer meg, og det jeg trenger hjelp for å gjennomføre. Absolutt alt. Bønn. Å komme til Gud med alt.

Første time mandags morgen begynte snart, og den syv år gamle gutten skyndte seg alt han kunne på vei til skolen. ”Vær så snill, Gud, ikke la meg komme for sent,” repeterte han om og om igjen. ”Vær så snill, Gud, ikke la meg komme for sent.” Plutselig snublet han og falt. Så reiste han seg rolig opp igjen samtidig som han mumlet: ”Greit, men du behøvde jo ikke å dytte meg for det!”

Denne lille gutten ba til Gud, og slik som han tolket det, fikk han bønnesvar med en gang. Han gikk til Gud med det han hadde på hjertet der og da. Det at han var på veien gjorde ingenting. Han kom akkurat som han var, på stedet der han befant seg.

Gutten fikk svar, og han godtok svaret selv om det ikke var det svaret han ønsket seg. ”Greit,” sa han, og aksepterte da at hans egen vilje ikke var Guds vilje.

Bønnesvar. Å få svar på bønn, svar på det du har prata med Gud om. Også dette er helt spesielt. Selv om det ikke alltid er like lett å se bønnesvarene du får, og selv om svarene du får ikke alltid er slik du ønsker de skal være, så kommer de. Bønnesvar. Å få svar fra Gud.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone