Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Stemme fra oven?

Tjellaug, Ane Bamle
2002-07-29
Jeg har alltid trodd at jeg ikke har vært god nok. "Gud snakker ikke til meg. Jeg er ikke kristen nok." Helt til jeg plutselig en dag fikk en beskjed fra Gud. Uheldigvis oppdaget jeg ikke det før lenge etterpå.
Det var en vårdag for omtrent to år siden. Jeg kjedet meg og bestemte meg for å surfe litt på nettet. Plutselig kom jeg på at jeg hadde lest om en kristen nettside for ungdom i et blad for en stund siden. Jeg fant fram adressen og klikket meg inn for å kikke litt. Når jeg kom inn på sida så jeg at det stod at de søkte journalister i de store byene i Norge. Jeg bodde ikke i noen av byene, og var bare 15 år, men alikevel fikk jeg den ville ideen at jeg kanskje skulle prøve å se om de hadde bruk for meg. Og det hadde de. Grunnen til at jeg i det hele tatt prøvde var at jeg likte å skrive, og øynet en sjanse til å få litt mer erfaring. Som dere helt sikkert har gjettet var nettsiden GospelJr, og i løpet av de to årene har jeg fått skrevet en god del.

Senere har jeg tenkt litt på hva som egentlig fikk meg til å gå inn på den sida, for å deretter begynne å skrive for den. Kanskje var det tilfeldigheter, men jeg tror ikke det. Jeg tror Gud ville at jeg skulle gjøre den jobben, og at han derfor viste meg veien uten at jeg merket det. Der og da trodde jeg at det bare var flaks. Jeg tror Gud snakker til oss ofte. Problemet er at vi ikke hører det. Vi tror mye heller at det er tilfeldigheter, flaks eller sjebnen, enn at det er Gud. Vi må være litt mer godtroende. Litt mer naive. Kanskje Gud vil snakke til oss da. Ikke forvent deg en stemme fra oven, da kan du bli skuffet. Men små hint og tegn, du kan aldri vite om det er Gud eller bare tilfeldig. Gud snakker til deg. Du trenger ikke være god nok, for det er ingen. Bare ta deg tid til å lytte.

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone