Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Da jeg virkelig oppdaget Jesus

2001-06-01
Vel, tenkte jeg skulle fortelle litt om da jeg oppdaget Jesus. Før trodde jeg at jeg levde et normalt "kristenliv", slik som jeg trodde alle "de kristne" gjorde... Jeg følte at jeg hadde et ganske godt forhold til Jesus og Gud og hele herligheta.
Men så en dag ble jeg med på et ungdomsmøte hvor mennesker stod med armene i været og det så ut som de snakket med en eller annen. Jeg synes det var ganske rart i begynnelsen - til jeg en dag fant meg selv stående akkurat slik! Jeg fant ut at jeg hadde levd som en "listekristen", og det er ikke å ha et forhold til Jesus!

Nå for tiden lever jeg et utrolig herlig liv sammen med Jesus- som jeg aldri i verden vil bytte mot noenting! Men denne forandringen skjedde ikke ved at jeg bare satt der. Jeg overga meg til Jesus- og nå er Han "Herren i mitt liv" for evig og alltid. Jesus er det aller beste som noengang har hendt meg- og det kan skje med deg og! viss du bare sier til Herren: Jeg overgir meg, og legger mitt liv i dine hender. Jeg kan garantere deg- livet ditt blir aldri det samme igjen! Gud elsker deg! :0)


Av Synøve

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone