Forsiden

Seminarer og bibeltimer
- glimt fra skjærgårds´11
Frokostkonsert
- glimt fra Skjærgårds´11
Etter 3,5 år med lite action her på Jay starter vi nå med nytt pågangsmot.
Sjekk ut denne fantastiske sangen fra Chris Tomlin :-) (lagt ut fra YouTube)
Bli med Jay på TenOase i Fredrikstad. Det blir gøy! Dette må du ikke gå glipp av.

Jesus Puppy

Holmedahl, Johannes
2000-04-15
En far går på en snirklete, ujevn sti med sønnen sin. Det er mørkt, og vanskelig å se hvor man skal gå for ikke å snuble. Den lille gutten holder faren i hånden, men når det er som verst slipper han taket. Likevel holder faren ut hånden til hans lille sønn. Han lar den lille gutten velge selv.
Det er det samme Jesus gjør for oss. Livet er den ujevne stien. Det er på langt nær alltid lett å finne frem og bestemme hvor du skal sette bena dine. Og når det er som verst på den snirklete stien - det er vel ofte da vi blir usikre på om Jesus virkelig finnes, eller om vi har tatt helt feil. Kanskje du da begynner å tenke at det ikke kan finnes noen Gud når det er så mye dumt som skjer i livet ditt, i andres liv eller i verden - for den del.

Det er viktigst å holde faren din i hånda når det er vanskeligst å gå. La han passe på deg når du er i ferd med å snuble. Det er ikke noe skumlere å velge å ta hånda til Jesus enn det er å ta hånda til pappa.

Faren holdt fortsatt ut hånden, selv om gutten slapp taket. Det er jeg sikker på at Jesus også gjør. Han tar ikke hånda i lomma selv om du er usikker på om du vil leie han. Han elsker deg mer enn noen andre gjør, så hvorfor skulle han da gi deg opp? Hvor langt vil du gå for å beholde noen du elsker? Svar på det spørsmålet og gang det med tusen.

Det står i Matteus 18, 12-14: "...Når en mann eier hundre sauer, og én av dem går seg bort, lar han ikke da de nittini være igjen i fjellet og går på leting etter den som er kommet bort? Og skulle han finne den, sannelig, da ville han glede seg mer over denne ene enn over de nittini som ikke var kommet bort. Slik vil heller ikke den himmelske Far at en eneste av disse små skal gå tapt."

Nå er kanskje ikke du så veldig vant med sauedrift. Så for å oversette dette til 2000-forståelse:
Hvis du hadde hatt 20 søte hundevalper, og en av dem hadde blitt borte, hadde du ikke da lett etter den til du fant den. Og kanskje behandlet den litt bedre enn de andre etterpå?

Du er hundevalpen til Jesus! En hundevalp han ikke vil skal snuble eller gå seg bort! Got it? Fint!

© 1997-2011 Kommunion as
Jay.no og Kristen.no er varemerker for Kommunion as
Alle artikkel og bilder er gjengitt med tillatelse fra de respektive opphavsmenn. Gjengivelse tillatt kun etter forespørsel. For mer informasjon om copyright, se "om oss ".
Alle Bibeltekster er © copyright Det norske Bibelselskap 1978/85/2005 med mindre annet er oppgitt.
Redaktør: Susanne Bjorvand Ansvarlig redaktør: Anders Torvill Bjorvand
Webutvikling: Kommunion as

Powered by Cornerstone